5 grunde til at du skal købe dig en kombiovn!

Post date:

Author:

Category:

Hjemme i vores køkkener har de fleste af os som fast inventar en ovn og en mikroovn. Den ene slags bruger man oftest mere end den anden, og nogle gange er det kun i perioder. Sagen er den, at vi kan ikke undvære hverken den ene eller den anden. Og selvom at vi nogle gange tænker, at det kunne være rart med noget, der ikke fylder så meget. 

Men der er faktisk en løsning. Svaret er kombiovne

Kombiovne er nemlig, som navnet så fint selv indikere, en kombinering af en almindelig ovn og en mikroovn. Det kan også være en kombination af andre ovne og funktioner – det dog altid en kombination af to eller flere ovne. 

5 fordele ved kombiovne

En ovn der kan lidt af det hele  

Du får nemlig en ovn, som kan lidt af det hele. Alt efter hvilken du vælger, så vil den f.eks. kunne bruges som almindelig ovn, hvor du kan bage diverse lækkerier i og samtidig kan du hurtigt varme aftensmaden fra i går op via mikroovns funktionen. Du kan også få nogle med grill- eller dampe funktion, og pludselig har du endnu flere muligheder at gøre godt med. 

Mulighed for sundere måltider

Vælger du en ovn med damp-funktioner, giver det dig mulighed for at kokkerere på en anderledes måde, hvor maden bibeholder sin gode næring og vitaminer, og du behøver samtidig ikke at bruge olie eller smør under tilberedningen af det. 

Spar på pladsen 

En af fordelene som oftest er grunden til, at folk anskaffer sig en kombiovn, er på grund af bl.a. pladsen, som du sparer ved at anskaffe dig en. Du har nemlig det hele i bare én ovn, i stedet for at have en almindelig ovn, en mikroovn og en dampovn samtidig – for eksempel. 

Slip for tør mad

Ved at vælge en af de kombiovne med damp, så er du på vej til en ny verden, hvor der ikke længere er noget, der hedder tørt eller ovn stegt mad. Vi kender godt det med, at kødet har fået for meget eller kyllingen har ligget lidt for længe og pludselig er bøffen gennemstegt og kyllingen alt for tør. Undgå det med dampfunktionen.

Nem at rengøre

Vælg en af de kombiovn med rengøringssystem og slip for at stå og skrubbe de forbrændte madrester, som har sat sig alt for godt fast. 

Sådan kan du og din partner få terapi derhjemme

Parterapi er noget, som mange danske par efterspørger, men af forskellige årsager er det ikke altid en mulighed at gå til faste...

Kom godt i gang med babymotorik

Med et nyt familiemedlem til familien, så ønsker enhver forældre at gøre det så godt som muligt. For hvem ønsker ikke, at...

Lær mere om Brunello druen

Brunello betyder “den lille mørke” og er sammen med Amarone og Barolo Italiens 3 mest berømte vine. Af de 3 vine er...