Alt du skal vide om bumser & hvordan de bekæmpes

Cetina skincare rabatkode

Alt du skal vide om bumser & hvordan de bekæmpes

Utrolig mange døjer med bumser. Særligt i ansigtet er det et problem, da de ikke rigtig er til at skjule, og alle dermed tydeligt kan se dem. Men hvad er bumser, hvorfor får vi dem og hvordan slipper vi af med dem? Alt dette finder du svar på ved at læse denne artikel, så læs nysgerrigt med og bliv klogere.

Bumser er en såkaldt kronisk og inflammatorisk hudtilstand, som især forekommer i ansigtet, på skuldrene, ryggen, nakke, bryst og på overarme. Man får bumser, når hudens hårsække bliver tilstoppet med hudfedt og døde hudceller. Så når døde hudceller begynder at samle sig i porerne, bliver cellerne klæbrige og vil sidde fast inde i porerne. Dette er forløberen for det, vi kender som bumser. Hormoner er medvirkende til at øge produktionen af hudfedt, derfor er de kære teenagere ekstra udsat for at få bumser. Men det er naturligvis noget vi alle kan få. Det er desværre svært at slippe af med bumser. Faktisk kan det tage 6-12 uger at slippe af med bumser, vi giver nedenfor dig et godt tip til at slippe af med bumser.

Sådan bekæmper man bumser


Bumser kommer lynhurtigt, men er desværre længere tid om at forsvinde. Derfor er gode tips nødvendige, så du hurtigst muligt kan slippe af med dine bumser. Hudpleje er vejen frem, selvom det er en lidt langsommelig proces, er det tiden værd. Det kan tage helt op til 6-12 uger at behandle mod bumser, hvilket naturligvis føles som længere tid, når man først har set sig sur på sine bumser. Grunden til den lange behandlingstid er, at vi mennesker skifter hudlag cirka per dette interval.

Find en god hudpleje, som du vil blive glad for. Giv det minimum en måneds tid, inden du dropper behandlingen. En rigtig god ide er at bruge krokodilleolie under behandlingen, Krokodilleolie har et højt indhold af omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer, som er kendt for at bekæmpe bumser og uren hud. Det er naturligvis ikke gratis, men kan købes online hos Cetina Skincare til en fornuftig pris. Husk at bruge en Cetina Skincare rabatkode, så er du altid sikret den lavest mulige pris. Krokodilleolie kan også bruges som en forebyggende behandling. Det vil mindske din chance for at få uren hud, hvis du bruger krokodilleolie dagligt. Krokodilleolie kan faktisk også bruges mod eksem, svamp og andre hudlidelser. Så det er en super god ting at have stående i ethvert badeværelsesskab, da man altid vil få brug for den.

Behandling og tålmodighed er nøglen til positive resultater


Bumser er desværre en svær størrelse. Det er svært at slippe af med, og der findes desværre ikke en hurtig behandling, som sikrer dig, at de aldrig vil komme igen. Men alternativet er der, og det er ganske fornuftigt. Hudpleje og krokodilleolie kan overtid klare selv de værste bumser. Så hav en stor portion tålmodighed og de rette produkter i badeværelsesskabet, så er målet om en ren hud i den grad inde for rækkevidde.

No Comments

Post A Comment