Bæredygtig træ er en ny metode der sikre bedre resultater for klimaet

Bæredygtigt træ er en god løsning til husbyggeriet

Bæredygtig træ er en ny metode der sikre bedre resultater for klimaet

Klimaet er ikke som det før har været. Temperaturen stiger og dette vil forandre den verden vi lever i. Det har i mange år bare været en myte. Globalopvarmning var bare noget man en gang imellem snakkede om, og så pakkede man emnet sammen igen. Men nu er det fremme og det bliver ikke bare så let gemt væk. Læs mere om dette nedenunder.

Hvad kan den enkelte gøre for klimaet

Selv om mange tror det kun er de store fabrikker der forurener miljøet og er skyld i den klimasituation vi befinder os i, så er det ikke helt sandt. Den enkelte borger er nemlig selv med til at sætte et markant aftryk på verden. De biler man køre i på arbejdede eller i skole udleder nemlig en betydelig mængde CO2. Derudover er der spørgsmålet om madspild, hvilket har ført til den midlertidige gode løsning om mad separering. Her separerer man den genbrugelige mad fra plastik og andre ikke genbrugelige materialer. Mange folk har taget dette initiativ til sig. Det er især udbredt i København, men har spredt sig til mange andre byer. Det har derfra været kommunernes arbejde at få det ud til alle familierne i byerne. Men kommunerne kan ikke gøre alt. Det er op til den enkelte at gøre noget og engagere sig i projekterne om at redde klimaet. Klimaet. Betyder nemlig utrolig meget for verdens tilstand. Den gør meget mere end den enkelte måske selv har indset. Det vil derfor også have utrolige konsekvenser hvis klimaet ændrede sig

 

Eksempler på konsekvenserne ved klimaændringerne:

  • Flere af de lave tempererede områder smelter
  • Der vil opleves en markant vandstigning
  • Mange dyr vil ikke kunne overleve den nye temperatur og levetilstand

Nye metoder, bedre resultater

Der er som sagt så mange ting som den enkelte kan gøre. Både for at redde dyrene og skovene. Der er blandt andet Bæredygtigt træ. Bæredygtigt træ kan gøre en forskel for naturen. Det er en bæredygtig løsning til et klassisk byggeri. Der bliver bygget så mange nye huse, og træ er den perfekte løsning. Træ har nemlig den egenskab at det kan lagre CO2. Derudover er træ genbrugeligt. Hvis et træ er bæredygtigt, så vil det skulle have en certificering. I Danmark findes der 2 certificeringer der kan gives for at sikre folk om et træs sociale- og miljømæssige bæredygtighed. Dette er FSC – eller PEFC certificeret. Hvis et træ har modtaget dette, ved man det er af bæredygtig afstamning.

 

 

No Comments

Post A Comment