Bestemmer hunden når i går tur – og ikke dig?

Post date:

Author:

Category:

Trækker din hund når i er ude at gå, kan vi garantere dig, at du ikke er den eneste med det problem. Det bunder oftest i, at man har glemt at træne det som hvalp, eller hvis din hund har dårlig oplevelser pga. noget, og derfor trækker for at komme vej.

Men der er en løsning. Man kan oftest træne det væk og i samme sammenhæng kan man gøre brug af en anti træk sele til hund.

Hvordan virker en anti træk sele?

Selen er oftest udstyret med en D-ring på brystet, som gør, at når din hund trækker, bliver presset fordelt anderledes på din hund – dette er både mere ergonomisk og sundere for din hund. Men den gør også, at når din hund trækker, så ændrer den retning og derfor trækker den ikke særlig lang tid, da du får den drejet.

Hvorfor er en anti træk sele en god ide?

Udover at det gør mindre skader på din hund, så gør det også jeres gåture væsentlig mere rare. Blandt andet fordi, at du slipper for, at din hund trækker nær så meget og når den gør, kan du hurtigt stoppe det. Men du får også en mindre stresset gåtur, da du ikke skal gå og skælde ud hele tiden på din hund.

Gør de ondt på min hund?

En anti træk sele gør på ingen måde ondt på din hund. De fleste mærker sørger for, at der er god komfort i dem og de sidder, så de er mest muligt behagelige for din hund. Det skal dog siges, at disse seler ikke er bruges som permanente løsning, men noget du kan bruge under træning til at afvænne din hund med at trække. Så det er blot en midlertidig løsning, som skal hjælpe dig på vej til en mere trænet hund og nogle hyggeligere gåture.

Related Posts

Er bideskinner en løsning for dig?

Vores tænder er en lille del af hele vores krop, men alligevel er det noget af det, som har størst betydning for...

Giv dit ansigt mere kant med brynfarve!

Det er ikke mange år siden, at brynfarve slet ikke eksisterede. Der havde man bare sin naturlige brynfarve. Men som de fleste...

Stiftelse af holdingselskab – det skal du vide!

Går du med tanken om at springe ud i det som iværksætter? Go for it! Du har med garanti en spændende rejse...