Drop papiret og begynd på digital bogføring!

Bogføring

Drop papiret og begynd på digital bogføring!

Der er mange små virksomheder, som har svært ved at holde styr på deres bogføring, og derfor kan det være en god ide at få lavet en digital bogføring eller få hjælp fra nogen, som har styr på det. Dette vil ikke blot gavne virksomheden på den korte bane, for ved at få lavet en ordentlig bogføring, så er man også sikker på, at der bliver gjort følgende:

  • Betalt nok i skat
  • Betalt moms
  • Betalt nok i løn til medarbejdere
  • Samt meget mere

Digital bogføring

Når man får lavet digital bogføring, så er man sikker på, at man altid kan gå til det. Digital bogføring kan man tilgå fra computeren, tabletten og mobilen. Det betyder, at man til hver en tid, kan gå ind og rette eller skrive ind, hvis man får nogle udgifter eller indtægter. Dette kan dog være svært at holde styr på, hvis man også skal holde styr på en masse andet. Indenfor bogføring kan man heldigvis hyre en bogholder, som kan hjælpe dig. Det er især smart, hvis man har en mindre virksomhed, som allerede går meget godt. Så kan man fokusere på det virkelige, som er det, der giver penge i kassen.

Hvis man hyre en bogholder til at holde styr på ens bogføring, så kan man sende et billede af sine kvitteringer, og så lægger bogholderen det hele ind i regnskabet. På den måde sparer du en masse tid, som kan bruges på andet fornuftigt og få virksomheden til at vækste. Hvis man gerne vil benytte sig af en pakkeløsning som en lille virksomhed, så kan man få noget der ligner nedenstående:

  • Ajourført bogholder
  • Indberetning af din moms
  • Fri support
  • Udarbejdelse af løn til dine ansatte
  • Udarbejdelse & indberetning af dit årsregnskab

Disse ovenstående opgaver kan være svære at stå for selv, da man virkelig skal have sat ind i systemet, hvis man gerne vil undgå fejl. Når det bl.a. gælder moms, så er der mange regler, som ofte også har undtagelser. Dette kan gøre en forvirret mere end højst nødvendigt, og det er her at fejlene vælter ud af skabet.

Når virksomheden vokser

Bogføring tilpasses ofte til størrelsen på virksomheden, da der findes forskellige systemer og måder at lave det på. Derfor er det vigtigt, at man løbende opdatere de ting, som man har i ens pakkeløsning. Når du fra start har brugt online bogføring, så gør det alting nemmere, når virksomheden vokser, fordi du allerede er vant til at have det hele digitaliseret. Grunden til at man vælger at opdaterer pakkeløsningen er blandet andet, så at man kommer til at drive virksomheden i den retning, som vil skabe mest vækst. Det kan være at virksomheden gerne vil være omkostningsleder, og så er det vigtigt, at der især holdes øje med omkostninger. På den måde kan man altså med en bogholder, at der skal holdes mere øje med nogle ting end andre, så virksomheden opnår det mest optimale resultat.

No Comments

Post A Comment