Brug for Tv inspektion? – tag det sikre valg

Tv inspektion

Brug for Tv inspektion? – tag det sikre valg

Vi i Danmark er så heldige at have en fantastisk infrastruktur, hvilket også har medført et kompliceret kloaknetværk, som hver dag bliver brugt flittigt. Og med et stort kloaknetværk, kommer der også store problemer. En af de nemmeste måder at lokalisere og kategorisere disse problemer er ved hjælp af Tv inspektion. Ved hjælp af en Tv inspektion, kan man hurtigt, nemt og effektivt, lokalisere skader og problemer, helt uden selv at være i nærhed af dem. Hos LMJ har de fleste vogne en rækkevidde på ca. 700 meter, og kan gå helt ned til 100 meter i dybden. LMJ er jo Nordeuropas største leverandør af Tv inspektioner, de råder over 20 specialvogne som kan inspicere alle rørtyper, og de er ikke bange for at arbejde både på tysk, engelsk og på dansk, i lande som Litauen, Rusland og hele vejen til Thailand.

Tv inspektion af kloak

Selv om LMJ som de fleste firmaer specialiserer sig i Tv inspektion af kloakker, er de også specialister i ting som inspektioner af:

  •      Vandboringer
  •      Skorstene
  •      Skakter
  •      Ventilationskanaler
  •      Procesrør
  •      Drænrør

En af de afgørende faktorer for at LMJ kan levere lige præcis den service som du har brug for, på så højt et kvalitetsniveau, er bestemt at alt deres personale har gennemgået en DTVK uddannelse. Og det er ikke bare alle operatørerne der har det, men også alt kontorpersonale, medhjælpere og alle der har noget med LMJ at gøre. DTVK står for Danske TV inspektionsfirmaers Kontrolordning, hvilket er en kontrolordning der skal sikre, at de tilsluttede virksomheder udfører Tv inspektioner af høj kvalitet, og at de udnytter den teknologiske udvikling inden for faget optimalt.

Komplet Tv inspektionTV inspektion

LMJ har et koncept de kalder ”Komplet Tv Inspektion” Som supplement til den sædvanlige tv inspektion, tilbyder LMJ at mappe alle ledninger på terrænet, ved hjælp af en ”sonde”. Alle ledningerne bliver tegnet ind på et digitalt kort, som bliver afleveret sammen med rapporten af tv inspektionen. Ud over det, tilbyder LMJ også at lave en komplet trykprøvning af et system, eller en faldmåling af et system.

Bedste IT løsning

LMJ er nogle af de bedste i Tv inspektions branchen, til at udnytte den teknologi der er tilgængelig. De har deres egen IT-& Udviklingsafdeling, som specialiserer sig i at opfylde alle kundernes krav, når det kommer til modtagelsen af data fra inspektioner. De arbejder for at optimere data så det passer bedst muligt til det system som de respektive kunder skal bruge data i, så de bliver indlæst korrekt, og man undgår vitale fejl på grund af forkerte oplysninger. Endnu en af grundende til at LMJ sikkert kan kalde deres produkt for et af verdens bedste.

LMJ har uden tvivl et stærkt tag om branchen, og derfor har de formået at lave et af de bedste produkter, og den bedste service som du kan finde på markedet. De er altid behjælpelige til at kunne både vejlede, men også sikre at det arbejde der skal udføres, bliver udført korrekt. Derfor skal du bruge LMJ næste gang du skal have en Tv inspektion.

 

No Comments

Post A Comment