Din garanti på vejene!

Post date:

Author:

Category:

Vi har set det før. Vi kommer kørende på landevejen, motorvejen eller et tredje sted og i siden holder den stakkels lastbil med havariblinket i gang og kan ikke komme videre. Arbejder du selv indenfor transport eller er du selv lastbilchauffør, så kan du helt sikkert nikke genkendende til, at det er så irriterende, når det sker og at det sætter en stopper for det gode flow og for hvert minut der går, er et minut spildt. Selv folk i personbiler kender til det og det er frustrerende. Når det sker, er første tanke altid – hvem skal jeg ringe til? Man har ikke helt styr på papirene og hvem det er, der skal kontaktes. Sådan bør det ikke være. Der skal være styr på det og med det rette hjælp, bør du være helt klar over, hvem du skal ringe til.

Hjælpen er ikke langt fra

Specielt hvis du har med lastbiler at gøre i forbindelse med transport, kan hvert minut du holder i vejkanten koste penge. Her er det ideelt med bugsering af lastbil, som gør, at du hurtigt er klar igen. Det skal være sådan, at når uheldet er ude, så ved lastbilchaufføren lige præcis, hvem der skal ringes til. Der skal ikke bruges tid på opkald til egen virksomhed for at finde ud af, hvem der skal kontaktes.

Hvad betyder bugsering af lastbil?

Bugsering af lastbil vil sige, at en lastbil, hvor end den er, bliver transporteret fra et sted til et andet. De fleste steder tilbyder at bugsering af lastbil til nærmeste værksted, hjemmeadresse, dækcenter eller lignende – alt efter hvad problemet er og hvor det giver mening at tage din lastbil til.

Når uheldet er ude

Når uheldet er ude eller det er kritisk at få hurtigt hjælp, så er det vigtigt, at have en hjælp på vej, som man kan regne med og stoler på. Det er klart, at når man står i sådan en ubehagelig situation, så har man ikke behov for pludselig at skulle betvivle egenskaberne fra hjælpen. Her giver det en sikkerhed og ro at vide, hjælpen er på vej hurtigst muligt og at de ved hvad de laver, når de først ankommer. Her skal de være eksperterne og de skal kunne rådføre dig i situationen og ikke omvendt.

Vejhjælp – Redningshelte på fire hjul!

Har du nogensinde stået ved vejkanten, stirrende på din bil med et fladt dæk og ingen anelse om, hvad du skal gøre?...

Minilæssere til Salg: Opnå Effektivitet og Alsidighed i Dit Arbejde

Minilæssere har etableret sig som uundværlige maskiner i en bred vifte af erhverv. Disse kompakte og kraftfulde maskiner er kendt for deres...

Vægdrivhuse: En Innovativ Tilføjelse til Haveverdenen

Vægdrivhuse har i de senere år været stigende i popularitet og er blevet et spændende tilskud til haveverdenen. Disse unikke strukturer kombinerer...