En ny tandprotese er blevet introduceret. Og det er et hit

tandprotese er en ny forbedret løsning

En ny tandprotese er blevet introduceret. Og det er et hit

Mange mennesker bøvler med deres tænder. Hver dag bliver flere børn sat i tandlægestolen og samme gælder det for de ældre. Da dette er nyttigt for utallige mennesker, bliver der også konstant forsket i hvad der er den bedste måde at fremstille tandredskaber. Grundet denne forskning har man fundet en ny tandprotese. Læs mere om dette nedenunder.

En ny og forbedret løsning

Denne nye tandprotese er lave af et revolutionerende nyt materiale. Det har givet mulighed for at kunne lave denne nye og forbedret tandprotese. Den vil være en mere effektiv løsning på mange tandproblemer. Dette nye materiale der bruges til de nye tandproteser, hedder Flexite. Det nye materiale er lavet af nylon-plast. En især god egenskab for mange mennesker er at dette Fexite produkt er allergivenligt. Mange oplever tit at deres bøjler eller lign tand støtte og redskaber går i stykke. Det er derfor denne nye Flexite er lavet speciel stærk og også vil være brudsikker i modsætning til den normale bøjle.

De ældre har tit problemer med deres tænder. Med årene der går udvikler kroppen sig og det er meget naturligt for ældre at miste flere tænder i munden. Når dette sker, er det tit at de får lavet gebis. Det er her Flexite kan bruges og erstatte det gamle produkt. Flexite vil have flere forskellige måder at blive fremstillet og blive brugt. Det er nemlig også meget forskelligt hvor meget de ældre har brug for at få tandprotese til. Det kan både være hele munden eller kun et mindre stykke

 

Eksempler på tandprotese der kan laves:

  • Helprotesesæt
  • Delproteser
  • Undermundsproteser
tandprotese hjælper ældre med deres tænder

Materialet Flexite er meget fleksibelt. Dette gør det muligt for tandlægerne at forme dette produkt efter den ældres allerede eksisterende resttænder. Denne fleksibilitet gør at de ældre ikke behøver at bruge bøjle til at holde tænderne fast. Mange bøjler er synlige og kan genere forbrugeren, så dette er især en værdsættelse.

Der er ingen grund til bekymring for dette nye materiale. Det er nemlig blevet testet på næsten 46.000 patienter med tandproblemer og tandproteser. Derudover er det ikke nyt på markedet. Det har været i brug i 6 år, og er blevet godkendt som en af de bedste materialer til tandprotese. Dette skyldes især også at dette materiale ikke indeholder akryl. Hvilket ikke kun er godt for patienterne, men også for tandlægerne der arbejder med det.

No Comments

Post A Comment