En større tendens til selvpleje, er ikke selvfedt, men fornuftigt

derma roller kan reducere rynker og linjer

En større tendens til selvpleje, er ikke selvfedt, men fornuftigt

Skønhed fylder en kæmpestor rolle i nutidens verden. ikke blot i forhold til make up, men også i forhold til selvpleje. Der er en rigtig stor tendens til at investere i selv pleje produkter, og markedet har derfor også taget godt fat om dette koncept. Hvilket har ført til produkter som jord ansigtsmasker, black peel masker og derma roller. Læs mere om dette nedenunder.

 

Den hårde konkurrence for unge påvirker huden

At ville tage sig af sin krop og passe på den, det er der ikke noget galt med. Det er faktisk næsten helt velfortjent. samfundet i dag er især præget af konkurrence. Der bliver lagt et ufatteligt stort pres på unge. Dette er især gældende, når de går i skole, hvor forventningerne er høje og krav på fokuseret og disciplineret læring. Det gør de unge ufatteligt stresset, fordi de føler de skal hamle op med disse forventninger, og hurtigst muligt, nå i mål med deres ambitioner. Denne stres og dette meget pressede skolemiljø, kan faktisk have en direkte påvirkning på ens krop og på ens hud. Nogle elever tager en stor del på efter de er kommet i de ældre klasser eller er startet på gymnasiet.

Huden bliver dog påvirket ved at den blandt andet kan:

  • Reagere på stressen med udbryd af bumser
  • Rynker og linjer i ansigtet
  • Røde knopper

Da de unge bevæger sig i dette pressede miljø, så udgør de en stor faktor der er interesseret i selv pleje. Den unge sektor er den største gruppe, som investerer i selvplejende produkter eller make-up eller lignende. Dette har gjort at markedet har eksploderet med nye spænende produkter

 

Alderdommen skal ikke betyde mindre selvpleje

Det er ikke blot de unge der kan have problemer med huden. De unge får det af deres stres og den konkurrence styrede miljø, som de bevæger sig i. men det kan i høj grad også være gældende, når man når til sin alderdomsperiode. Mange ældre vælger faktisk også at investere i skønhedsprodukter eller produkter til selvpleje, for at gøre huden en tjeneste. Det kan enten være lige inden rynkerne kommer, eller først efter chokket. Men det er også helt okay. Det er ikke selvfedt at investere i eksempelvis en derma roller, som kan gøre godt mod rynker i ansigtet. En derma roller kan nemlig udligne de linjer man får med alderen, og dette er noget, som mange er meget interesseret i.

No Comments

Post A Comment