Er bideskinner en løsning for dig?

Post date:

Author:

Category:

Vores tænder er en lille del af hele vores krop, men alligevel er det noget af det, som har størst betydning for os. Udover at have stor betydning for os rent fysisk og hvor tilpas vi føler os, når vi smiler. Så kan dine tænder også være roden til smerter og utilpashed. Det er selvfølgelig ikke altid tilfældet, men det kan være en af grundene.

Hvis du skærer tænder om natten

At skære tænder er noget, der oftest foregår om natten, når du sover. Det kan også være, at du ikke skære tænder, men i stedet presser dem hårdt sammen. Der er mange med førnævnte problemer, som slet ikke ved, at de gør det. Det skyldes, at det jo sker om natten, hvor vi sover og derfor ikke er opmærksom på den slags ting. Oftest vil det derfor også først blive lagt mærke til, når du går til tandlægen. Døjer du med ovenstående, så bør du overveje, hvad bideskinner kan gøre for dig!

Hvad er en bideskinne?

Det er en frigørende plastskinne, som bliver lavet til din mund, som du så kan indsætte hver aften, inden du går i seng. Den gør, at når du i løbet af natten bider hårdt sammen eller begynder at skære tænder, så forhindrer den det store tryk og skæren. Som så mindsker sliddet på dine tænder.

Har jeg brug for en bideskinne?

Har du en ide om, at en bideskinne kunne hjælpe dig på vej og at du har behov for en? Så er det ikke utænkeligt. Mange går nemlig uvidende om, at de skærer eller bider tænder om natten.
Nogle af symptomerne som du kan opleve, når du skærer tænder er blandt andet:

Hovedpine og nakkespænding:

Hvis du efter hver nat vågner op med en dunkende hovedpine, eller en nakke, der har været på overarbejde hele natten grundet spændingerne, når der er blevet skåret tænder, så kan det godt være du skal snakke med tandlægen. Det behøver ikke nødvendigvis at være hver eneste morgen, du vågner op med det, men oplever du det hyppigere end ikke, så bør det tages til eftertragtning.

Smerter i kæbe eller ansigt generelt:

Det giver mening, at har du ligget en hel nat og bidt hårdt sammen og skåret tænder, så vil dit ansigt være ømt dagen efter. Hvis du prøver at bide din kæbe sammen i blot et par sekunder, kan du allerede der mærke anstrengelserne.

Vejhjælp – Redningshelte på fire hjul!

Har du nogensinde stået ved vejkanten, stirrende på din bil med et fladt dæk og ingen anelse om, hvad du skal gøre?...

Minilæssere til Salg: Opnå Effektivitet og Alsidighed i Dit Arbejde

Minilæssere har etableret sig som uundværlige maskiner i en bred vifte af erhverv. Disse kompakte og kraftfulde maskiner er kendt for deres...

Vægdrivhuse: En Innovativ Tilføjelse til Haveverdenen

Vægdrivhuse har i de senere år været stigende i popularitet og er blevet et spændende tilskud til haveverdenen. Disse unikke strukturer kombinerer...