Få et nemt og funktionelt timeregistreringssystem

ugeseddel

Få et nemt og funktionelt timeregistreringssystem

Er du klar til at implementere et helt nyt og banebrydende timeregistreringssystem, så du til hver en tid har din ugeseddel lige ved hånden? Teknologien har i de seneste år taget fart, og virksomheder står nu med muligheder, som ikke synes mulige før. Derfor er det vigtigt at holde sig selv opdateret og sin virksomhed opdateret, når der udvikles nye og mere funktionelle metoder. Læs mere her, om hvordan du slipper for krøllet ugesedler.

Moderne ugeseddel

Teknologien har i de senere år vist, at det kan betale sig at droppe alt papirarbejdet. Computere og telefoner kan i dag klare alt arbejdet på den halve tid. Virksomheder sparer penge og mandetimer. Derudover er ens data og oplysninger langt mere præcise. De forsvinder heller ikke ved et uheld, som når en lille papirlap ryger ud med skraldet. Alt er samlet et sted.

 

En ugeseddel har førhen også været et større arbejde at administrere, når det foregik på papir. Ugesedlen kan nu ligge lige ved hånden, hvor end man befinder sig. Det hele ligger elektronisk. Det vil for medarbejderen være en fordel, eftersom telefonen alligevel er i lommen. Det vil derudover også skabe store fordele i arbejdet med registreringen af en ugeseddel, og derfor hele løn betalingen.

Få alt samlet ét sted

Det er ikke kun timeregistrering og diverse ugesedler, der kan samles på elektroniskvis. Der er i dag mange muligheder på markedet, som tilgodeser virksomheders og medarbejders behov. Det handler i bund og grund om tre grundlæggende ting:

  • Det skal være nemt
  • Det skal være effektivt
  • Det skal være fleksibelt

 

Derfor kan man få timeregistrering nu, der giver anledning til langt mere end blot en online ugeseddel. Det kan være hele mellemleddet mellem medarbejderne og virksomheden. Det kan være her, hvor der oplyses informationer omkring aftaler, billeder og dokumenter. Dertil vil der også være langt mere administration, hvilket giver et mere organiseret og detaljeret billede af virksomhedens arbejdskraft og likviditet.

Forbind dine systemer

Endnu en vigtig og afgørende detalje er, at man kan overføre alt dataen direkte til ens regnskabssystem. Dette vil spare virksomhederne flere mandetimer og flere penge. Alt dette fås ved få klik.

No Comments

Post A Comment