Før dine ideer ud i verdenen via 3d print service

3d print service

Før dine ideer ud i verdenen via 3d print service

Hvad er 3d print?

3D print er ikke en ny opfindelse, men det er en stærkt voksende en, der bliver arbejdet på hver dag, om den kan blive hurtigere, nemmere eller bedre.

Det er en maskine, der skaber et objekt “ud af den blå luft”, lag for lag med et valgt materiale. Det kan bl.a. være chokolade eller karamel, men også være andre materialer som gips.

Og i takt med det, er der kommet 3d modellører, som manuelt kan skabe næsten alt hvad hjertet begærer indenfor 3d print.

Hvordan kan 3d print hjælpe dig?

En 3d print service kan hjælpe dig med, både som erhverv eller privat, at føre noget ud i livet der ellers ville tage lang tid om at producere.

Et 3d print kan hjælpe dig med at få skabt en ide, som du har. Muligvis er det et produkt, du skal vise din chef. Du bestemmer helt selv detaljerne, materialet og præcis hvordan den skal skabes. Det kunne være en ide at kontakte en 3d modellør i stedet for at få lavet et 3d print. Da en modellør vil lytte mere nøjagtigt til dine tanker og ønsker.

Et 3d print kan også være for dig, der har en sjov ide, om den er til en virksomhed eller til dig, er selvfølgelig ligemeget. Du kan lave lige hvad du har lyst til, så hvorfor ikke lave din yndlings kendis ud af chokolade. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

3d print service danmark

3d modellør

Selve modellørerne går mere op i detaljerne, og kan oftest også lave det hurtigere. De her mennesker har personligt laver flere end blot et par modeller og prototyper. En ekstra bonus er nogle laver også det, der kaldes rapid prototyping. Hvor man kan få lavet ændringer på sin prototype i løbet af få timer, og endda ende med en helt ny prototype, forbedret og parat til hvad end den nu skal bruges til.

Op til flere 3d modellører og virksomheder rundt omkring i verdenen, arbejder også sammen. Hvis der er mangel på noget ekspertise eller et materiale, kan der hjælpes på tværs af grænserne. 3d print service danmark kan hjælpe med dette.

.

No Comments

Post A Comment