Giv dit ansigt mere kant med brynfarve!

Post date:

Author:

Category:

Det er ikke mange år siden, at brynfarve slet ikke eksisterede. Der havde man bare sin naturlige brynfarve. Men som de fleste ting, så ændrer moden sig hele tiden og det ændrer sig derfor også, hvad folk synes er pænt.

Tiden er nu til, at din bryn skal forkæles med lidt farve. For brynfarve kan nemlig mange ting. Udover, at du kan vælge alverdens farver – ligesom med en hårfarve, så tilføjer det udtryk og kant til dit ansigt. 

Tips til dig der skal farve bryn

Vi giver dig her, de bedste tips til hvordan du kommer ud på den anden side, med den mest perfekte brynfarve længe set. 

Rens din hud
Inden du smører farven på, skal du sørge for, at din hud og bryn er renset helt. Når vi siger, at den skal renses, mener vi, at du sørger for, at der ikke sidder gamle makeuprester eller fedt omkring. Så rens dit ansigt og vask derefter med lidt vand. Husk at tørre efter med et håndklæde.

Bland farverne

Man kan godt blande nogle af farverne, men er du ny i det, anbefales det at følge instruktionen ift. blandingsforholdene. Med tiden som du lærer det bedre at kende, kan du begynde at blande de forskellige farver, for at skabe en unik farve, som er helt perfekt til dit ansigt. 

Øjenbrynsfarve

Altid følg brynets retning

Nogle tror, at det er en god ide at køre med farven mod hårene. Gør du det, er der blot større chance for, at du får farven på mere end bare dine øjenbryn. Følg derfor dine bryns retning og få et så clean look uden farve overalt. 

Lad farven sidde

Alt efter mærke på brynfarve og farve på dine øjenbryn, kan tiden den skal sidde variere i mellem 5 og 10 minutter. Følg altid brugsanvisningen for at sikre, at du får det rette resultat. Med tiden finder du det helt perfekte antal minutter, som vil give dig den perfekte farve. Men det kan tage tid, så vær tålmodig!

Related Posts

Er bideskinner en løsning for dig?

Vores tænder er en lille del af hele vores krop, men alligevel er det noget af det, som har størst betydning for...

Giv dit ansigt mere kant med brynfarve!

Det er ikke mange år siden, at brynfarve slet ikke eksisterede. Der havde man bare sin naturlige brynfarve. Men som de fleste...

Stiftelse af holdingselskab – det skal du vide!

Går du med tanken om at springe ud i det som iværksætter? Go for it! Du har med garanti en spændende rejse...