Giv dit ansigt mere kant med brynfarve!

Post date:

Author:

Category:

Det er ikke mange år siden, at brynfarve slet ikke eksisterede. Der havde man bare sin naturlige brynfarve. Men som de fleste ting, så ændrer moden sig hele tiden og det ændrer sig derfor også, hvad folk synes er pænt.

Tiden er nu til, at din bryn skal forkæles med lidt farve. For brynfarve kan nemlig mange ting. Udover, at du kan vælge alverdens farver – ligesom med en hårfarve, så tilføjer det udtryk og kant til dit ansigt. 

Tips til dig der skal farve bryn

Vi giver dig her, de bedste tips til hvordan du kommer ud på den anden side, med den mest perfekte brynfarve længe set. 

Rens din hud
Inden du smører farven på, skal du sørge for, at din hud og bryn er renset helt. Når vi siger, at den skal renses, mener vi, at du sørger for, at der ikke sidder gamle makeuprester eller fedt omkring. Så rens dit ansigt og vask derefter med lidt vand. Husk at tørre efter med et håndklæde.

Bland farverne

Man kan godt blande nogle af farverne, men er du ny i det, anbefales det at følge instruktionen ift. blandingsforholdene. Med tiden som du lærer det bedre at kende, kan du begynde at blande de forskellige farver, for at skabe en unik farve, som er helt perfekt til dit ansigt. 

Øjenbrynsfarve

Altid følg brynets retning

Nogle tror, at det er en god ide at køre med farven mod hårene. Gør du det, er der blot større chance for, at du får farven på mere end bare dine øjenbryn. Følg derfor dine bryns retning og få et så clean look uden farve overalt. 

Lad farven sidde

Alt efter mærke på brynfarve og farve på dine øjenbryn, kan tiden den skal sidde variere i mellem 5 og 10 minutter. Følg altid brugsanvisningen for at sikre, at du får det rette resultat. Med tiden finder du det helt perfekte antal minutter, som vil give dig den perfekte farve. Men det kan tage tid, så vær tålmodig!

Sådan kan du og din partner få terapi derhjemme

Parterapi er noget, som mange danske par efterspørger, men af forskellige årsager er det ikke altid en mulighed at gå til faste...

Kom godt i gang med babymotorik

Med et nyt familiemedlem til familien, så ønsker enhver forældre at gøre det så godt som muligt. For hvem ønsker ikke, at...

Lær mere om Brunello druen

Brunello betyder “den lille mørke” og er sammen med Amarone og Barolo Italiens 3 mest berømte vine. Af de 3 vine er...