Gør barnedåben uforglemmelig!

Post date:

Author:

Category:

Dagen er kommet. En af de første milepæle og vigtige begivenheder, der skal fejres de næste mange år, nu hvor der er kommet en lille ny til familien. Det er måske dagen, hvor resten af familien og venner langvejs fra, skal møde det nyeste medlem. Dagen er selvfølgelig barnedåben.

Større og større

Nogle år tilbage var det blot en dag, som blev fejret i forbindelse med navngivning – de dage er længe ovre. Barnedåb er idag en stor dag herhjemme, som fejres med både venner og familie. Det er også en dag, hvor der bliver gjort noget ud af tingene og ingenting bliver gjort halvt. Det er en dag, hvor man gerne vil gøre et indtryk og at folk skal huske dagen. Men det kan blive en dyr affair og hvor begynder man egentlig? Det første sted du kan gøre et indtryk, er med din barnedåb invitation.

Det første indtryk

Det er det første dine gæster ser i forbindelse med barnedåben, så hvorfor ikke lige så godt gøre dem uforglemmelig. En barnedåb invitation kan være med til at sætte hele stemningen inden. Det kan gøres blandt andet med en fin tekst, et smukt billede og en hilsen til gæsten. Det er altså en mulighed for at gøre invitationen personlig og samtidig kan du og familien sætte dit eget præg på den.

Det kan du vælge

Når du skal finde den perfekte barnedåb invitation, er det oplagt først at se på, om du kan finde en invitation, som designmæssigt matcher dine behov og ønsker. Her menes der altså forsiden, som er noget af det første, der ses. Her vil der typisk være lidt fine tegninger og designs af en art, sammen med noget tekst. Her skal der på ingen måde gås på kompromis. Her menes der både med skrifttype, farvevalg og hvad du ellers, havde i tankerne oprindeligt. Andet som du heller ikke bære gå på kompromis med, er kvaliteten af selve din barnedåb invitation. Noget af den bedste kvalitet er eksempelvis 350 gram semi blank papir udenpå og med mat indeni. Det giver et flot look uden på, hvor designet er og indeni, hvor teksten skal stå. Udover det er dobbelt A6 med tryk på alle 4 sider. Det ser pænest ud og giver mulighed for at få al din tekst med. Udover det, skal du blot huske altid at dobbelttjekke teksten, inden du sender det videre.

Din garanti på vejene!

Vi har set det før. Vi kommer kørende på landevejen, motorvejen eller et tredje sted og i siden holder den stakkels lastbil...

Tag på lækker weekend get-away!

Tiderne er anderledes i år og hvor vi før var vant til at rejse ud et par gang årligt og besøge andre...

Imprægneret træ er din sikkerhed!

I et land som Danmark med masser af regn, som oftest betyder fugt og grobund for svampeangreb eller råd, så skal der...