Gør hverdagen grønnere!

Post date:

Author:

Category:

Der er mange måder at gøre hverdagen grønnere på – både store som små gerninger. Men det vigtigste af alt er at gøre en forskel. Men en af de ting, der på det seneste virkelig har boomet og blevet populær blandt på erhverv og private, er et pileanlæg. Et pileanlæg hjælper med at rense spildevand på en 100% udlednignsfri og miljøvenlige måde. Kort fortalt, inden vi vi går i detaljer, så bliver hjemmet koblet til et pileanlæg. Første skridt fra spildevandet er en tur igennem kniv brønden, for efterfølgende at blive fordelt via en fordelerslange ud i pileanlægget.

Første step for dit pileanlæg – Knivbrønden

Første skriv for hele pileanlæg-processen er knivbrønden. Navnet siger næsten sig selv, ift. hvad der foregår i denne process. Den fungerer nemlig som en blender – ligesom vi kender det. Knivpumpen blender det hele fra spildevandet, så det nemt kan fordeles ud efterfølgende. Knivpumpen er en del af knivbrønden i dit pileanlæg, og den sørger for, at alt der er blevet “blendet” bliver fordelt ligeligt ud i dit pileanlæg. Det er altså en fordel modsat almindelige brønde, hvor renseanlægget oftest skal tømmes. Det behøver du ikke med et pileanlæg.

Næste skridt for dit pileanlæg – Fordelerslangen 

Fordelerslangen ved dit pileanlæg er en af de yderligere unikke ting, der gør det nemt for dig og som bidrager til et selvkørende rensningsanlæg, der kræver minimum. Fordelerslangen bidrager nemlig til, at spildevandet bliver fordelt ligeligt. Det er nemlig hele anlægget, det skal fordeles på og ikke kun den ene del. Måden det er muligt på, så du også undgår, at det stopper til, er med de såkaldte “bevægelige læber” slangen har. Det er en nødvendighed for at slippe for, at noget stopper til – da der jo ryger slam igennem. De bevægelig læber sørger for at åbne og lukke sig, når det er nødvendigt og når spildevandet skal ud lige netop det pågældende sted. Udover at bidrage til en ligefordeling, så gør det også, at det hjælper med at forhindre slagen i et stoppe. 

Sådan fungerer det hele sammen på dit pileanlæg

Men hvordan bliver det hele nedbrudt? Og hvordan hænger det sammen? Selve bioreaktoren er af halmballer og rionet. Den kombinationen hjælper til at nedbryde det blendede spildevand, som bliver fordelt.  Når det kommer ud i dit pileanlæg, så optager rødderne derfra vandet, næringsstofferne og tungmetaller. Det er nemlig rødderne fra dit pileanlæg, som bidrager med den ilt, som der skal bruges for at mikroorganismerne, kan nedbryde det blendede spildevand. 

Vejhjælp – Redningshelte på fire hjul!

Har du nogensinde stået ved vejkanten, stirrende på din bil med et fladt dæk og ingen anelse om, hvad du skal gøre?...

Minilæssere til Salg: Opnå Effektivitet og Alsidighed i Dit Arbejde

Minilæssere har etableret sig som uundværlige maskiner i en bred vifte af erhverv. Disse kompakte og kraftfulde maskiner er kendt for deres...

Vægdrivhuse: En Innovativ Tilføjelse til Haveverdenen

Vægdrivhuse har i de senere år været stigende i popularitet og er blevet et spændende tilskud til haveverdenen. Disse unikke strukturer kombinerer...