Om os

Om os

Vi er et passioneret team på 4 personer med stor erfaring og kompetence indenfor computer, IT og webdesign. Vi ønsker at give folk de bedste muligheder for at træffe det rigtige valg når de skal ud og vælge enten support eller bureau til at stå for deres hjemmeside. Derfor har vi valgt at starte en hjemmeside hvor vi vil kommenterede på alt der rører og bevæger på sig inden for den digitale verden. Vi har med vores baggrunds viden skabt en gennemskuelig oversigt over mange af de forskellige webbureauer i Danmark, så du har muligheden for at finde dem som passer perfekt til dig og dine behov, om de så er store eller små. Vi har samtidigt forsøgt at skabe den bedst mulige platform til dig når det omhandler den udvikling, der konstant sker på det digitale marked, så du aldrig skal føle dig bagud eller udvidende omkring nye tiltag, trends og andet. Derudover har vi igennem vores erfaring samlet en bred vifte af sider du kan kigge og undersøge når du har problemer eller spørgsmål til dine computer og IT problemer. Grunden til alt dette er igen at give forbrugeren af disse elementer muligheden for nemt at få et overblik, og ikke blive fanget i et spind af tomme løfter og usande udtalelser der ofte forekommer inde for denne verden af IT og webdesign.

Derfor kan vi sagtens anbefale dig at kigge vores side igennem for ideer og råd når du står og føler dig på bar bund. Du er slet ikke den eneste.

Vi har desuden også en blog hvor vi kommer ind på mange forskellige emner, som alle er relevante inde for udvikling, webdesign og IT verdenen. Vi har også nogle afstikkerer i blandt, så du er mere end velkommen til at kigge forbi og se om der ikke er en historie eller opdatering som fanger din interesse. Hvem ved, måske kunne du lærer noget du ikke viste i forvejen.
Så igen kig igennem vores side, blive inspireret og klogere, og så håber vi at du får en god dag og at du finder præcis det du ledte efter.