Padel tennis er kommet for at blive!

Post date:

Author:

Category:

Padel sporten er kommet til Danmark og ligesom med alt andet sport, er det sjovest at have det bedste udstyr. Er du begyndt til padel, er der nogle ting, som er essentielle at erhverve sig. Det er bl.a. et padel bat.

Med det helt rette padel bat vil du kunne spille dit bedste og udover at øge dine chancer for at vinde, så gør det hele spillet meget sjovere.

Sådan vælger du det rette bat

Når du er på udkig efter et padel bat, gør du det nemmest for dig selv inden ved at vide, hvad du bør kigge efter.
Du bør f.eks. overveje hvilket hoved, dit padel bat har.

Type padel bat hoved

Padel bat med rundt hoved er god til nybegynder. Det skyldes, at der er en større flade, hvor bolden kan ramme. Er du begynder og sommetider har svært ved at ramme, øger et rundt bat dine chancer.

Padel bat med dråbeformet hoved fungerer godt til folk på forskellige niveauer. Det skyldes, at den gode størrelse på battet mixet med dråbeformen gør, at du får et allround padel bat. Den kan bruges at begynder, men samtidig får du et padel bat, som giver dig god power og masser af slagkraft.

Padel bat med diamantformet hoved er for de øvede. Størrelsen og formen på det gør, at selve stedet hvor padel bolden skal ramme, er mindre. Er du derfor nybegynder, kan det hurtigt blive demotiverende med et diamantformet bat. Har du i stedet god flair for sporten og godt styr på det, så kan et sådanne bat altså give dig masser af kraft i dine slag og ekstremt præcision. Drømmen for enhver øvet spiller.

Find det der passer til dig

Det skal dog siges, at i sidste ende ved du selv bedst, hvad du foretrækker. Vi er alle forskellige og har forskellige præferencer. Så er du øvet men foretrækker det runde eller dråbeformede, så er det, du skal købe.

Sådan kan du og din partner få terapi derhjemme

Parterapi er noget, som mange danske par efterspørger, men af forskellige årsager er det ikke altid en mulighed at gå til faste...

Kom godt i gang med babymotorik

Med et nyt familiemedlem til familien, så ønsker enhver forældre at gøre det så godt som muligt. For hvem ønsker ikke, at...

Lær mere om Brunello druen

Brunello betyder “den lille mørke” og er sammen med Amarone og Barolo Italiens 3 mest berømte vine. Af de 3 vine er...