Skift parasollen ud med en klassisk sejldug!

Post date:

Author:

Category:

Kært navn har mange navne. Sådan er det med mange ting og det er ingen undtagelse, når det kommer til en sejldug. Det bliver også kaldet et solsejl eller en overdækning. Alle navnene er lige reelle og betyder det samme i sidste ende. De kan altså det helt samme. Navnet kommer af, at det blandt andet minder om en sejldug fra både, men i stedet er det nu, blevet brugt som en slags beskyttelse for, hvad end vejret bringer os. Det er så igennem tiderne blevet til solsejl, fordi det er lavet til at beskytte mod solen og en overdækning, fordi det netop dækker og beskytter os fra vejret.

Derfor skal du have en sejldug

En sejldug er meget mere end blot et stor overdækkende tag, der bliver hængt over din terrasse. Det kan først og fremmest specialsyes, så det passer til alle steder. Det behøver altså ikke blot at være et kvadratisk overdækning, der bliver sat i forlængelse med dit tag, så du er i læ fra alt vejr. Det kan meget mere.

Fastmonteret eller på wire

Du kan herefter vælge, hvorvidt det skal være fastmonteret og sidde permanent i den stilling. Du kan også vælge, om det skal kunne køres ind og ud via et wire. Med et wire kan du selv bestemme, hvornår og hvor meget det skal køres ind.

Få det lige hvor du vil

Mange forbinder en sejldug med, at det skal hænge ifm. med dit hus og din terrasse. Men det er ikke nødvendigvis sådan, at det behøver at være. Det kan også være, at du i midten af din have har et område, hvor du gerne vil gøre det hyggeligt og overdækket. Sådanne steder er det også muligt.

Privat eller virksomhed

Det er altså ikke kun for privatpersoner at få sat sejldug, som overdækning. I byområder på smalle gader eller ved restauranter, kan det også være nødvendigt med sejldug. Det gør det muligt for folk at benytte det udendørs areal, der er i forbindelse med restauranten. For selvom, at vi er et land med masser af regn, så kan det være hyggeligt at sidde udenfor og få en kaffe med familien eller venner, og samtidig kunne høre regnen slå på sejldugen. Desuden er det også en god investering for virksomhederne, at deres kunder kan benytte sig af al pladsen til rådighed.

Vejhjælp – Redningshelte på fire hjul!

Har du nogensinde stået ved vejkanten, stirrende på din bil med et fladt dæk og ingen anelse om, hvad du skal gøre?...

Minilæssere til Salg: Opnå Effektivitet og Alsidighed i Dit Arbejde

Minilæssere har etableret sig som uundværlige maskiner i en bred vifte af erhverv. Disse kompakte og kraftfulde maskiner er kendt for deres...

Vægdrivhuse: En Innovativ Tilføjelse til Haveverdenen

Vægdrivhuse har i de senere år været stigende i popularitet og er blevet et spændende tilskud til haveverdenen. Disse unikke strukturer kombinerer...