Skønhedsprodukter til alle hudtyper

Post date:

Author:

Category:

K-beauty er kommet for at blive. Det er koreanske hudplejeprodukter, der hjælper din hud med at fugte, så den kan holde sig ung og smuk, til trods for en hverdag med stress for din hud. Men K-beauty er meget mere end blot hudplejeprodukter. K-beauty er også 10 skønhedsrutiner, som har specielt fokus på dit ansigt og deraf er produkterne også lavet med henblik på. Det er vigtigt, at når du bruger k-beauty skønhedsprodukter og selv samme skønheds metode, så skal der ikke stresses med dig. Dit ansigt og hud skal plejes med omhu og masser af kærlighed. Vær derfor opmærksom på, at du har tid nok, så du ikke skal skynde dig.

De 10 trin

Oliebaserede renseprodukter
Start med en overfladisk rensning, som lige får fjernet det yderst lag snavs og makeup.

Vandbaserede renseprodukter
Her tager man en grundig rensning, så man får de sidste rester med og er sikker på, at dit ansigt er helt frisk og renset.

Eksfoliering
Så skal de døde hudceller fjernes. Det gør man netop via eksfoliering, som kan gøres på forskellige måder, alt efter hvilken hudtype du har.

Toner
Rensningsprocessen er slut nu, og skal i gang med en toner. Den hjælper med at skabe balance i din huds pH-værdi i form af en masse fugt.

Essens
Med essens får din hud hjælp til at fornye hudceller. Det giver blandt andet en sund, frisk og stram hud.

Serum
Døjer du specifikt med nogle hudproblemer, kan du i dette trin benytte dig af et serum, der hjælper dig på vej

Sheet mask
Et klassisk element inden for k-beauty. Disse masker er med et højt indhold af aktive ingredienser, så du din hud får et ordentligt boost af alt det, som den behøver.

Øjencreme
Specielt vores område omkring vores øjne er ekstra sart. Det er tynd og fin hud, der kræver ekstra pleje. Brug her en creme, der er god til sensitive hud.

Ansigtscreme
Dette er et af de sidste steps, og du bør afslutningvis bruge en god creme, der kan hjælpe dig med at beskytte din hud resten af dagen og som kan hjælpe med at forebygge urenheder.

Solcreme
Husk solcremen! Også selvom du gerne vil have en flot kulør, men inden for k-beauty er solcreme en fast ting af hverdagen, der hjælper til at holde din hud ung og skadesfri.

Sådan kan du og din partner få terapi derhjemme

Parterapi er noget, som mange danske par efterspørger, men af forskellige årsager er det ikke altid en mulighed at gå til faste...

Kom godt i gang med babymotorik

Med et nyt familiemedlem til familien, så ønsker enhver forældre at gøre det så godt som muligt. For hvem ønsker ikke, at...

Lær mere om Brunello druen

Brunello betyder “den lille mørke” og er sammen med Amarone og Barolo Italiens 3 mest berømte vine. Af de 3 vine er...