Spice din hjemmetræning op!

Post date:

Author:

Category:

Fitness trampolin er ikke umiddelbart noget, som man tænker, hører til derhjemme. Men det er det faktisk! Fitness trampolinen er nemlig blevet populær I Danmark. Det er en udenlandsk trend, som nu har ramt de danske fitness centre.

Men nu kan du få en hjem i din egen stue. Så kan du træne foran tv’et og lige når du har lyst. Men hvis du skal have en hjemme i stuen, så overvej altid følgende kriterier:

Dette skal du kigge efter

Størrelsen – da den skal stå inde i dit hjem, vil størrelsen spille en rolle. Generelt er en fitness trampolin væsentlig mindre end en alm. Men skal den være i dit hjem, kan det være de sidste 5 cm, der er afgørende for, om den passer ind i netop det rum, den skal være i. Sørg derfor for at have afmålt hvor den skal stå, inden du køber og så tjek målene.

Bæreevne – er rigtig vigtig. Da det er et udstyr, hvor hele din vægt vil være konstant, imens du træner, skal den kunne bære dig. Her er det vigtigt, at du går efter en bæreevne på din nuværende vægt – og ikke den du ønsker at ende med engang. Det er rigtig vigtigt med den rette bæreevne, da din fitness trampolin ellers kan gå i stykker, holdbarheden mindskes eller endnu værre – du kan komme til skade. Vær derfor realistisk når du vælger bæreevnen.

Andet du også skal være opmærksomhed på er f.eks.

  • Sikre at fjedrene er af topkvalitet. Dette bør du aldrig gå ned på.
  • Fladen skal være af rivefast materiale
  • Skridsikre flader på fødderne af din fitness trampolin
  • At det har T håndtag – hjælper din træning og balance

God træning

Nu er det bare igang med at finde den helt perfekte fitness trampolin til dig og dit hjem. Vi lover dig, at du bliver glad for den. Med en lille trampolin i hjemmet kan du træne, lige når du vil og lige så længe du vil.

Related Posts

Er bideskinner en løsning for dig?

Vores tænder er en lille del af hele vores krop, men alligevel er det noget af det, som har størst betydning for...

Giv dit ansigt mere kant med brynfarve!

Det er ikke mange år siden, at brynfarve slet ikke eksisterede. Der havde man bare sin naturlige brynfarve. Men som de fleste...

Stiftelse af holdingselskab – det skal du vide!

Går du med tanken om at springe ud i det som iværksætter? Go for it! Du har med garanti en spændende rejse...