Spice din hjemmetræning op!

Post date:

Author:

Category:

Fitness trampolin er ikke umiddelbart noget, som man tænker, hører til derhjemme. Men det er det faktisk! Fitness trampolinen er nemlig blevet populær I Danmark. Det er en udenlandsk trend, som nu har ramt de danske fitness centre.

Men nu kan du få en hjem i din egen stue. Så kan du træne foran tv’et og lige når du har lyst. Men hvis du skal have en hjemme i stuen, så overvej altid følgende kriterier:

Dette skal du kigge efter

Størrelsen – da den skal stå inde i dit hjem, vil størrelsen spille en rolle. Generelt er en fitness trampolin væsentlig mindre end en alm. Men skal den være i dit hjem, kan det være de sidste 5 cm, der er afgørende for, om den passer ind i netop det rum, den skal være i. Sørg derfor for at have afmålt hvor den skal stå, inden du køber og så tjek målene.

Bæreevne – er rigtig vigtig. Da det er et udstyr, hvor hele din vægt vil være konstant, imens du træner, skal den kunne bære dig. Her er det vigtigt, at du går efter en bæreevne på din nuværende vægt – og ikke den du ønsker at ende med engang. Det er rigtig vigtigt med den rette bæreevne, da din fitness trampolin ellers kan gå i stykker, holdbarheden mindskes eller endnu værre – du kan komme til skade. Vær derfor realistisk når du vælger bæreevnen.

Andet du også skal være opmærksomhed på er f.eks.

  • Sikre at fjedrene er af topkvalitet. Dette bør du aldrig gå ned på.
  • Fladen skal være af rivefast materiale
  • Skridsikre flader på fødderne af din fitness trampolin
  • At det har T håndtag – hjælper din træning og balance

God træning

Nu er det bare igang med at finde den helt perfekte fitness trampolin til dig og dit hjem. Vi lover dig, at du bliver glad for den. Med en lille trampolin i hjemmet kan du træne, lige når du vil og lige så længe du vil.

Skønhedsprodukter til alle hudtyper

K-beauty er kommet for at blive. Det er koreanske hudplejeprodukter, der hjælper din hud med at fugte, så den kan holde sig...

Din garanti på vejene!

Vi har set det før. Vi kommer kørende på landevejen, motorvejen eller et tredje sted og i siden holder den stakkels lastbil...

Tag på lækker weekend get-away!

Tiderne er anderledes i år og hvor vi før var vant til at rejse ud et par gang årligt og besøge andre...